מתכון לאפעל קיגל – פשטידת תפוחים

    משה גולדיס No Comments on מתכון לאפעל קיגל – פשטידת תפוחים
    23:02
    01.05.24
    אבי יעקב No Comments on מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רכיבים לבצק:

    • 3 כוסות קמח
    • ¾ כוס שמן
    • ביצה
    • כוס סוכר
    • שקית אבקת אפיה
    • שקית סוכר וניל

     

    למילוי:

    • 5 תפו"ע גרנד מקולפים מגורדים בפומפיה עבה
    • 2/3 כוס סוכר
    • 2 שקיות סוכר וניל
    • קינמון (½ כפית ניתן להוסיף לפי הטעם)

     

    אופן ההכנה:

    • במיקסר מערבבים את כל רכיבי הבצק היטב עד לקבלת בצק פרורים ומחלקים ל 3
    • מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את רכיבי המילוי ומחלקים ל-2
    • בתבנית עגולה בקוטר 25 משטחים חלק ראשון של הבצק
    • מניחים מעל חצי מכמות המילוי ומשטחים את החלק השני של הבצק
    • מניחים בזהירות מעל המילוי, מניחים את מחצית המילוי הנותר מעל הבצק
    • משטחים את החלק האחרון של הבצק מעל
    • אופים בתנור חם על 170 מעלות בין 45 דקות לשעה

    matkonim-gelis



    0 תגובות